COPYRIGHT

Continutul acestui site, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date inclusiv alte tipuri de continut, sunt protejate de legile si tratatele internationale privind protectia dreptului de autor, precum si de alte legi si tratate privind proprietatea intelectuala.

Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil scris al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea WWW.ZANESIFLUTURASI.RO Logo-urile si informatiile nu pot fi utilizate pe orice alt site, diferit de acest website, fara acordul prealabil al proprietarului, acordat in scris.