Bine ai venit in “atelierul nostru de creatie”,

cu articole handmade si unicat!

 

Suntem Elena si Nicoleta. Fecioara si Berbec. Contabila si medic.

Suntem firi foarte diferite.

 Ne-am descoperit insa o pasiune comuna pentru lucrurile unicat, personalizate si create manual, cu mare grija si daruire.

                        H&N-Handmade este micul nostru nou univers in care ne permitem sa visam si sa ne urmam visele si pasiunile, facand ceea ce ne place. Ne place sa-l numim “atelierul nostru de creatie”. Desi ar fi mult prea mult sa spunem despre noi ca suntem artisti, am invatat din mers sa lucram cu diferite materiale si tehnici mereu noi, dand nastere unor lucruri care noua ne aduc momente de liniste, bucurie si satisfactie iar tie, musafirul nostru, am vrea sa-ti creeze emotie, visare si sa-ti stimuleze simtul frumosului.

Sunt obiecte menite sa te faca sa te simti special, menite sa infrumuseteze, sa personalizeze si sa aduca un plus de valoare unei tinute, unui camin sau unui eveniment deosebit din viata ta.

Poate fi o simpla rama foto cu aplicatii manuale sau o pernuta decorativa, cu motive traditionale, poate fi un ornament pentru bradul de Craciun, un aranjament pentru masa de Paste, o coronita din flori de matase care ca incadreze intr-un mod festiv o usa, in preajma sarbatorilor de iarna, poate fi un buchet vintage, din flori de dantela si perlute, pentru o viitoare mireasa romantica, poate fi o lumanare de botez in nuante de ivoire, roz prafuit si lila pentru o fetita ca un ingeras sau o simpla bentita cu floricele ori fundite, pentru aceeasi fetita dulce, dulce sau poate fi o cutie – trusou, ca un cufar cu comori pentru un baietal, in una dintre cele mai emotionante momente din viata parintilor sai.

Toate sunt lucrate manual, cu cea mai mare dragoste si grija pentru alegerea culorilor si a detaliilor care fac diferenta.

Bine ai venit in “atelierul nostru de creatie”, cu articole handmade si unicat !

Te invitam sa descoperi, alaturi de noi, micul nostru univers. Speram sa te simti inspirat.

Te invitam la o cafea?